Salgs- og leveringsbetingelser

Levering

Vi sender gerne din vingave eller udbringer den lokalt. Vi anvender Transportgruppen og GLS til forsendelse, og der tillægges ikke gebyrer ud over den faktiske fragtpris og forsendelsesemballage. Der kan leveres i Danmark på brofaste øer.

Fragtpriser, inkl. forsendelsesemballage:

1-6 flasker : DKK 85 inkl. moms / DKK 68 excl. moms.

7-12 flasker : DKK 170 inkl. moms / DKK 136 excl. moms.

Personlig udbringning i postnummerdistrikterne 5500, 6000, 7000, 7100 og 7120 sker mod tillæg af et udbringningsgebyr på DKK 75 (incl. moms) / DKK 60 (excl. moms).

Ved forsendelse af pakker (GLS), så emballeres flaskerne i en emballage af styropor/flamingo for at sikre at forsendelsen kommer hel frem til modtageren.

Hasteleverancer samme dag sker med hyrevogn og fragten er da hyrevognstaksten tillagt DKK 75 (incl. moms) / DKK 60 (excl. moms).

Ved forsendelser med vareværdi på over DKK 2.500 (incl. moms) / DKK 2.000 (excl. moms) til samme adresse sker leveringen/forsendelsen fragtfrit – dog ikke, hvis dette er en hasteleverance.

Udbringning og levering sker 1-3 dage efter bestilling eller på et senere tidspunkt efter aftale.

Fortrydelsesret

Fortryder du dit vinkøb, da kan alle uåbnede flasker tilbageleveres i butikken til fuld kreditering af købsprisen – dette gælder dog ikke specialfremskaffede vine.

Tilbagelevering skal ske inden 14 dage efter købet – hvis intet andet er aftalt.

Fragt krediteres ikke.

Betingelser (Webshop : Detail kunde)

Priser

Alle nævnte priser er inkl. 25% moms samt p.t. gældende afgifter.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, tastefejl, afgiftsændringer samt for udefra kommende pris- og valutaændringer.

Betalingsbetingelser

Der kan betales med Visa/Dankort, Visa/Electron/VPay, American Express, Mastercard/Maestro, JCB

Vores registreringsdata er Svaneborg Vin ApS, CVR 32363040.

For at købe vin/diverse alkohol på op til 16,5% skal du være fyldt 16 år.
For at købe vin/diverse alkohol, spiritus over 16,5% skal du være fyldt 18 år.

Leveringsbetingelser

Levering: Varen leveres indenfor to til tre hverdage med mindre en senere leveringsdato vælges. Fragtomkostning fremgår af betingelserne i shoppen.

Afhentning: Varen kan afhentes i butikken to hverdage efter bestilling med mindre en senere afhentningsdato vælges.

Returret

Det er altid bedre at have for meget vin end for lidt, når man skal holde fest eller have et større arrangement. Vi tilbyder derfor fuld returret i 14 dage på overskydende flasker, blot de er uåbnede og kurante.

Venligst kontakt os inden varer eventuelt returneres, idet vi henviser til Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, §5, stk. 3 pkt. 4, hvoraf det fremgår, at fødevarer/drikkevarer ikke er omfattet af returret.

Returnering kan derfor ikke foregå uden forudgående aftale, ligesom vi forbeholder os ret til at afvise returnerede varer i henhold til denne lov, dersom vi finder særlig grund til dette. Afvisning skal ikke begrundes.

Enkelte andre varer kan være omfattede af Forbrugeraftalelovens 2 års reklamationsret. Dette gælder fx gaveartikler.

Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen og her gives 14 dages fortrydelsesret fra udstedelsesdatoen.

Sikkerhed ved betaling med kreditkort

I forbindelse med online-handel er sikkerheden helt afgørende. Derfor har Vinspecialisten valgt en af markedets bedste sikkerhedsløsninger, nemlig det såkaldte SSL-sikkerhedssystem. Det er sikkerhedssystemet, der sørger for at kryptere alle indtastede oplysninger (inkl. kreditkortsoplysninger), så de ikke bliver tilgængelige for andre.

Klager

Nye EU regler pålægger alle europæiske webshops, at de skal linke til et nyt fælles europæisk klagesystem kaldet ”ODR” (Online Dispute Resolution).

Det nye klagesystem samler alle forbrugerklager over vare- og serviceindkøb foretaget online i EU og bringer webshop og forbruger tættere på hinanden. For forbrugerne betyder det, at de nu har mulighed for at klage direkte til den europæiske webshop, hvor de har købt en vare eller service, som ikke har levet op til forventningerne.

Yderligere spørgsmål

Flere oplysninger om sikkerhed ved handel på internettet kan f.eks. findes på adressen www.forbrugersikkerhed.dk.