Butikken i Vejle

 

Vejle_butik

Butikken ligger midt i Bredballe Center, Vejle, midt mellem spændende butikker og restauranter og lige uden for døren finder du masser af parkeringspladser.

Vinspecialisten Vejle byder indenfor med et meget stort udvalg af alverdens vine. Alle hentet hos vinfirmaet H.J. Hansens A/S i Odense.

Vi har også et stort udvalg i spiritus og special-øl samt et bredt udvalg af the og kaffe for enhver smag.

Til god vin hører både delikatesser og chokolade, og her er udvalget ikke mindre. Vi fører et bredt udvalg af chokolade og karameller fra Xocolatl, Summerbird og KaramelKompagniet i Gudhjem. Delikatesserne dækker over et udvalg af de lettere vanedandende lakridser fra Johan Bülow, olie/eddike, oliven, pesto, marmelader, kiks og andre lækkkerier. Så vi har mange gode produkter til f.eks. gavekurve og vært/værtinde gaver.

Til enhver vin hører der en god historie, og vi giver dig den gerne med. Kom ind i butikken og få en snak om vin med Jakob Neumann, der er den daglige vinhandler i butikken, eller med Helle Svaneborg Pedersen, der er indehaver af butikken og har en mangeårig erfaring med vinhandel og samtidig er uddannet kok, hvorfor hun har et unikt indblik i sammensætning af mad og vin.

På gensyn indenfor hos Vinspecialsten Vejle
Med venlig hilsen

VINSPECIALISTEN VEJLE