Butikken i Kolding City

Kolding_butik

Vinspecialisten Kolding City finder du på hjørnet af Helligkorsgade og Slotsgade lige midt i Kolding Centrum.

Vi har de sidste mange år haft til huse i Østergade, men flyttede butikken i foråret 2013.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores flotte butik fyldt med masser af spændende lækkerier indenfor vin, spiritus, kaffe, the og chokolade samt delikatesser. Kort fortalt et overflødighedshorn af alle de ting der gør livet lidt sjovere. Vinene på hylderne kommer alle fra vinfirmaet HJ Hansen Vin A/S i Odense. Sortimentet byder på flere internationale kendte vinhuse og alle flaskerne bærer hver deres historie som vi gerne fortæller i forbindelse med vores vejledning i jagten på den rette vin.

Del af et stærkt fællesskab
Vinspecialisten Kolding City er en del af et landsdækkende netværk på mere en 50 vinhandlere der alle præsenterer vine fra HJ Hansen Vin A/S. Vores kollegaer i Vejle og Fredericia en del af samme ejerskab, hvilket betyder vi kan hjælpe dig i hele trekantsområdet.

Det rette valg af vin
Er du i tvivl om hvilket vin der passer til dit behov så tøv endelig ikke med at spørge. Vores vigtigste opgave er at du får de rette varer med hjem herfra, hvad enten det er hverdagsvinen, gæstevinen eller en gaveløsning. Vi har alle forskellige holdniger til vin og smag kan ikke diskuteres. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Skal du holde fest og bruge vin dertil, så medbring menuen så vi sammen kan få fundet den rette vin, og køb hellere nogle flasker ekstra. Du kan jo altid returnere uåbnede flasker. Hellere stå med for meget end…..

På gensyn i butikken

Med venlig hilsen

VINSPECIALISTEN KOLDING CITY