Butikken i Fredericia

200+ m2 vinbutik i en nyrestaureret bygning, hvor stilen fra den første købmandsbutik på adressen kombineres med moderne indretning og personale med stort kendskab til vore produkter. Vinspecialisten Fredericia har et stort udvalg i kvalitetsvine, spiritus, øl, delikatesser, kaffe/the og chokolade.

Butikken ligger på hjørnet af Riddergade og Danmarksgade i gågade-miljøet, men stadig med parkeringsmulighed lige uden for butiksdøren.

Når du træder indenfor så træder du ind i en verden, der oser af hygge, autenticitet og købmandsskab, og her finder du vine fra H.J. Hansens store sortiment.

Vi har også et stort udvalg i spiritus og special-øl samt et bredt udvalg af the og kaffe for enhver smag.

Til god vin hører både delikatesser og chokolade, og her er udvalget ikke mindre. Chokoladen kommer fra Summerbird ved Assens på Fyn, som er kendt for at levere chokolade, der er håndlavet af de allerbedste råvarer. Vi har også det lækre udvalg af lakridsprodukter fra Johan Bülow, hvor en præsentation næsten er overflødig.

Kom ind i butikken og få en snak om vin med vinhandler Elisabeth Elvira Kurtzmann, der passer butikken til dagligt eller Helle Svaneborg Pedersen, der er indehaver af butikken og har en mangeårig erfaring med vinhandel og samtidig er uddannet kok, hvorfor hun har et unikt indblik i sammensætning af mad og vin.

Vi glæder os til at se dig hos Vinspecialisten Fredericia.

Med venlig hilsen

VINSPECIALISTEN FREDERICIA