Om

Velkommen hos Vinspecialisten Fredericia

Vinspecialisten er et landsdækkende netværk af selvstændige specialvinhandlere, der prioriterer kvalitet, udvalg og service meget højt.

Kæden består i dag af mere end 50 selvstændige specialvinhandlere, der, dels har adskillige års erfaring inden for branchen, dels har gode solide rødder i det lokale erhvervs- og forretningsliv. H.J. Hansen Vin A/S og Vinspecialisten har gennem årene oparbejdet og styrket et solidt samarbejde, så man som kunde bl.a. er sikret:

Danmarks bredeste og mest varierede sortiment af vine i alle prisniveauer og fra stort set alle verdenshjørner.

Optimal vejledning, når vin og mad skal kombineres. Medbring gerne et menuforslag og få hjælp til at vælge vine i det ønskede prisniveau – en uvurderlig hjælp til f.eks. bryllup, konfirmation, reception og andre store arrangementer.

  • Fuld returret på alle uåbnede, kurante flasker.
  • Seriøs vin-information. Alle medarbejdere deltager løbende i kurser, smagninger osv. og har derfor stor personlig viden om vin.
  • Professionel, kvalitetsbevidst service, der giver sikkerhed fra køb til levering.
  • Udførlig produktinformation på alle vine, der gerne vedlægges gaven/indkøbet.

Flertallet af vinene i H.J. Hansen Vines store sortiment findes også i Vinspecialistens kædebutikker, mens de resterende skaffes hjem i løbet af 1-2 dage (med forbehold for udsolgte varer eller forsinkelser til og fra centrallager).

Vinspecialisten Fredericia har – ud over vinene – et stort sortiment af spiritus, kaffe/the, chokolade og delikatesser.