Midtvejsstatus fra Vinhandleren

Så skal vi da love for vi har fået sommer. Tørre haver – bagende hede terrasser og havegrills, der ikke må tændes. Og vin, der slukker tørsten?

Sandheden er, at det er FOR varmt og vi gider næsten ikke sidde og hygge med vin. Chokoladen smelter, lakridserne er for bløde og den varme kaffe lokker ikke så meget i øjeblikket.

Men vi klager ikke – vi nyder også at Danmark for en gangs skyld kan bryste sig af rigtig sommer. Over 40 sommerdage indtil videre er det blevet til. Vi vil også gerne nyde det med familierne og derfor holder vi

SOMMERLUKKET I UGE 29

Som vi altid gør, så springes Sélection-smagningen i juli over, og vi er klar i starten af august igen. Og det med en smagning med et spændende tema: Sjove og velsmagende alternativer. Her dykker vi ned i de mindre kendte druesorter og distrikter – en god anledning til at få udvidet vinhorisonten lidt.

Smagningerne holdes onsdag den 8. august i Fredericia og dagen efter, torsdag den 9. august i Kolding. Begge, som sædvanlig, fra kl. 18:00 til ca. 19:30.

Men indtil da – så ønsker dit Vinspecialist Team dig en rigtig god sommer og vi glæder os til at åbne dørene igen i uge 30.

Leave a Reply